Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Nagyecsed településen a hivatal elnöke által 2023-ra engedélyezett, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint. A felvételek Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) szerinti nyilvántartási számai és megnevezései a következők:

Nagyecsed
2154 Európai Jövedelmi és Életkörülmény Adatfelvétel – 2023. február-április

Az összeírási munkát 2023. február 14 – 2023. április 30. között a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. (STATEK Kft.) fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik.

A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása véletlenszerű mintavétellel történik a KSH által. A felvételbe bevont háztartások levélben kapnak felkérést az adatszolgáltatásra. Az így kijelölt adatszolgáltatóknak lehetőségük van telefonon keresztüli válaszadásra, valamint a kérdőívek weben történő önkitöltésével.

A válaszadás önkéntes és anonim. A kapott adatokat a Központi Statisztikai Hivatal a hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény, valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelet (általános adatvédelmi rendelet, GDPR) előírásának megfelelően bizalmasan kezeli, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatja ki. Az eredményeket név és egyedi adatok nélkül, összesített statisztikai táblázatokban közli majd a KSH.
További információ a www.ksh.hu/eletmod weblapon található.

Megszakítás