Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, a civil, az érdekképviseleti és a gazdasági szervezeteket továbbá a településen működő elismert egyházakat, hogy az önkormányzat képviselő-testülete a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet alapján a településrendezési eszközök módosítása mellett döntött, mégpedig 3 beavatkozási területet érintően.

A fentiekre vonatkozó dokumentációk (Környezeti vizsgálat, Térségi övezeti lehatárolások, Hirdetmény) elektronikus úton a város honlapján (www.nagyecsed.hu), a „Hivatal – Településfejlesztés” fül megnyitásával a felugró ablak alján található „Településrendezési terv módosítás – 3 beavatkozási pont” szövegrész melletti „Környezeti vizsgálat”, „Térségi övezeti”, valamint „Hirdetmény” szövegrészre kattintva tekinthetők meg illetve tölthetők le.

Javaslataikat a közzétételtől számított 15 napon belül, 2021. december 15-ig, kizárólag elektronikus úton, a muszak@nagyecsed.hu email címen várjuk.

 

Kovács Lajos
polgármester

Megszakítás