Tisztelt Lakosok!

A Hivatalt érintően korábban korlátozásokat vezettünk be. Továbbra is arra kérünk mindenkit, hogy valóban csak a halaszthatatlan ügyek miatt vegyék igénybe a Hivatal szolgáltatásait. Aki teheti, ügyeit online intézze akár ügyfélkapun, akár a Hivatal email felületein (pmhivatal@nagyecsed.hu, jegyzo@nagyecsed.hu) illetve telefonon (a Hivatal központi telefonszáma: 44/545-000).

Mindezek mellett 2020. március 23-től (hétfő) tovább korlátozzuk a Hivatalban a személyes ügyfélfogadást az alábbiak szerint:

  • valamennyi ügytípusnál személyes ügyfélfogadás kizárólag hétfői napokon 9-től 10 óráig lehetséges, és csak a legindokoltabb, halaszthatatlan esetekben. Ebben az időszakban az irodahelyiségekben az ügyintézőn kívül egyidejűleg továbbra is csak egy ügyfél tartózkodhat
  • a polgármester és a jegyző ügyfélfogadása csak hétfői napon 9-10 óra között, és csak a legindokoltabb, halaszthatatlan esetekben
  • az alpolgármester ügyfélfogadása szünetel

A hétfői napokon a fenti időszakban biztosított időszakon kívül semmilyen személyes ügyintézésre nincs lehetőség. A hivatali ügyintézők részére távmunkát rendeltünk el, illetve belső utasításban szabályoztuk a munkahelyen történő személyes megjelenésük rendjét. Az elrendelt távmunka miatt az ügyintézők az ügyfelekkel személyes kontaktusban kizárólag hétfői napon 8-tól 10 óráig lehetnek!

Anyakönyvi eseményekre vonatkozó speciális szabályok:

  • a halaszthatatlan anyakönyvi eseményeknél (haláleset, hagyatéki leltár felvétele) az ügyintézést telefonon kell kezdeményezni a 44/545-000 számon
  • házasságkötések megtarthatók, azonban legfeljebb 20 fő jelenlétében.

Házipénztárra vonatkozó speciális szabályok: a rendszeres, havi ellátások házipénztári kifizetése minden hónap 2. munkanapján történik 10-től 12 óráig. Aki ebben az időpontban nem jelenik meg, annak csak az általános ügyfélfogadási időpontban, hétfőn 9-től 10-ig történhet a kifizetés.

Minden fontos információt közzéteszünk a város honlapján (www. nagyecsed.hu), kérjük folyamatosan tájékozódjanak az ott közzétett hírekről. Kérjük, mindenki tartsa be a fenti szabályokat! A meghozott intézkedések kizárólagos célja az, hogy a személyes kontaktusokat minimalizáljuk, és ezzel a megbetegedés kockázatát és a járvány további terjedését mérsékeljük. Kérjük, hogy ennek megfelelően mindenki tanúsítson megértést. Figyeljünk egymásra, a környezetünkre, segítsük egymást!

 

Kovács Lajos          Dr. Bölcsik István
polgármester                  jegyző

Megszakítás