cimerJelen kérdőív egyik fontos része, eszköze Nagyecsed város 2014-2020-as tervezési időszakához kapcsolódó fejlesztéseit – kiemelten az integrált településfejlesztés további ütemeit – megalapozó tervezési folyamatnak. A kérdőíves felméréssel célunk olyan aktuális, településfejlesztéssel kapcsolatos információk gyűjtése, amelyek tükrözik a lakosság városfejlesztési elképzeléseit, ezáltal meghatározzák a település, különösen a város központi részének jövőbeli fejlődési folyamatát.

A város lakosságának együttműködésére a kérdőívek kitöltése során mindenképpen számítunk, hiszen a helyi lakosság, a civil és gazdasági élet szereplőinek tapasztalatai, elképzelései, ismeretei nélkül nem lehetséges a helyi igényeknek megfelelő fejlesztések előkészítése.

A gyorsabb feldolgozás érdekében arra kérjük, hogy kérdőívet elektronikusan töltse ki. Az elektronikus kérdőív a város honlapjáról érhető el. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor a papíron kitöltött kérdőívet Nagyecsed Város Polgármesteri Hivatal portáján elhelyezett urnába szíveskedjen leadni 2016. február 22-ig. A később beérkezett kérdőíveket sajnos nem áll módunkban figyelembe venni.

Véleményét, aktivitását ezúton is köszönöm!

Üdvözlettel:

Kovács Lajos
Nagyecsed város polgármestere

KÉRDŐÍV

Skip to content